Harjoittelun aloittaminen

Mikä on On Ramp?

On Ramp on ns. aloituskurssi jonka aikana opetellaan CrossFit-harjoittelussa oleelliset perustekniikat sekä totutetaan keho asteittain korkeamman intensiteetin treeniin. On Ramp-kurssilla käytävät tekniikat koostuvat toiminnallisista liikkeistä omaa kehoa, kahvakuulaa ja levytankoja käyttäen.

Suoritettuasi On Rampin, pääset osallistumaan salin ohjelmointia noudattaviin treeneihin tai treenaamaan salillamme omatoimisesti open gym aikoina. On Rampin suorittaminen mahdollistaa mös treenaamisen kaikilla virallisilla CrossFit saleilla.

On Ramp kestää neljä viikkoa ja sisältää yhteensä kahdeksan harjoituskertaa, jokainen kestoltaan yhden tunnin. Poikkeuksena viikonlopun mittainen Intensiivi On Ramp.

Intensiivi On Ramp

Intensiivi On Ramp on tarkoitettu treenaajille, joilla on jo hieman kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta sekä levytankoharjoittelusta (esim. rinnalleveto). Kurssilla paneudutaan hieman syvemmin tekniikoihin ja käydään läpi myös hieman haastavampia tekniikoita. Kysy lisää Intensiivi On Rampista valmentajilta tai sähköpostitse.

Seuraavat On Rampit

ON RAMP 33 alkaa 28.08.2017

Harjoitusajat maanantai ja keskiviikko klo 19-20.ON RAMP 34 alkaa 02.10.2017

Harjoitusajat maanantai ja keskiviikko klo 19-20.

Varaa lokakuun On Ramp tästä!


INTENSIIVI ON RAMP 16 13.-15.10.2017

Harjoitusajat perjantai 19-21, lauantai ja sunnuntai 15-18.

Varaa Intensiivi On Ramp tästä!


Varaus ja maksaminen tapahtuu WodConnect -järjestelmän kautta yllä olevasta linkistä.
Varausta varten sinun tulee luoda tunnukset WodConnect -järjestelmään.
Lisätietoa On Rampista ja sen maksamisesta saat varaussivulta.