OnRamp Alkeiskurssi

Miten aloittaa CrossFit?


CrossFit harjoittelu aloitetaan käymällä peruskurssi eli On Ramp -kurssi, jonka aikana opetellaan CrossFit-harjoittelussa oleelliset perustekniikat sekä totutetaan keho asteittain korkeamman intensiteetin treeniin. Peruskurssi rakentuu yhteensä kahdeksasta (8) harjoituskerrasta, jokainen kestoltaan yhden tunnin. Lähdemme liikkeelle omalla kehonpainolla tehtävistä liikeistä ja siirrymme tämän jälkeen levytangolla ja muilla välineillä, kuten kahvakuulalla, tehtäviin liikkeisiin. Kurssin lopuksi opetamme perusteita painonnostosta. 
Jokainen tunti rakentuu lämmittelystä, tekniikkaosuudesta ja tunnin lopuksi tehdään lyhyt CrossFit -harjoitus. Pääpainotus peruskurssilla on tekniikkaharjoittelussa.

Suoritettuasi peruskurssin olet valmis osallistumaan ohjatuille WOD -tunneille tai treenaamaan salillamme omatoimisesti open gym aikoina. On Ramp -kurssin suorittaminen mahdollistaa mös treenaamisen kaikilla virallisilla CrossFit saleilla ympäri maailman.
 

 

Seuraavat peruskurssit

 

Tammikuun peruskurssi alkaa 08.01. tiistaina klo 17:00. Harjoitusajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-18:00. 

Varaa tammikuun peruskurssi TÄSTÄ!

 

Tammikuun Intensiivi On Ramp on 25-27.01.2019 viikonloppuna. Harjoitusajat ovat perjantai 19-21, lauantai ja sunnuntai klo 15-18. 

Varaa Intensiivi On Ramp TÄSTÄ!

 

Varaus ja maksaminen tapahtuu WODConnect -järjestelmän kautta yllä olevasta linkistä.
Varausta varten sinun tulee luoda tunnukset WODConnect -järjestelmään.
Lisätietoa On Rampista ja sen maksamisesta saat varaussivulta.