OnRamp Alkeiskurssi

Miten aloittaa CrossFit?


On Ramp kurssi

CrossFit harjoittelu aloitetaan käymällä peruskurssi eli On Ramp -kurssi, jonka aikana opetellaan CrossFit-harjoittelussa oleelliset perustekniikat sekä totutetaan keho asteittain korkeamman intensiteetin treeniin. Peruskurssi rakentuu yhteensä kahdeksasta (8) harjoituskerrasta, jokainen kestoltaan yhden tunnin. Lähdemme liikkeelle omalla kehonpainolla tehtävistä liikeistä ja siirrymme tämän jälkeen levytangolla ja muilla välineillä, kuten kahvakuulalla, tehtäviin liikkeisiin. Kurssin lopuksi opetamme perusteita painonnostosta. 
Jokainen tunti rakentuu lämmittelystä, tekniikkaosuudesta ja tunnin lopuksi tehdään lyhyt CrossFit -harjoitus. Pääpainotus peruskurssilla on tekniikkaharjoittelussa.

Suoritettuasi peruskurssin olet valmis osallistumaan ohjatuille WOD -tunneille tai treenaamaan salillamme omatoimisesti open gym aikoina. On Ramp -kurssin suorittaminen mahdollistaa mös treenaamisen kaikilla virallisilla CrossFit saleilla ympäri maailman.
 

Intensiivi On Ramp kurssi

Viikonlopun mittainen Intensiivi On Ramp kurssi on loistava vaihtoehto päästä nopeasti mukaan meidän boxin treeneihin. Viikonloppu rakentuu kolmesta treenikerrasta: perjantaina (2h), lauantaina (3h) ja sunnuntaina (3h). Kurssin aikana opetetaan CrossFit -harjoittelun perusteet ja viikonlopun jälkeen pääset heti mukaan ohjatuille tunneille ja olet valmis myös käyttämään vapaaharjoittelutilaa. 
 

 

Seuraavat peruskurssit


Maaliskuun peruskurssi alkaa 05.03. tiistaina klo 17:00. Harjoitusajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-18:00. 

Varaa helmikuun peruskurssi TÄSTÄ!

 

Helmikuun Intensiivi On Ramp on  22.02-24.02.2019 viikonloppuna. Harjoitusajat ovat perjantai 19-21, lauantai ja sunnuntai klo 15-18. 

Varaa Intensiivi On Ramp TÄSTÄ!

 

Varaus ja maksaminen tapahtuu WODConnect -järjestelmän kautta yllä olevasta linkistä. Varausta varten sinun tulee luoda tunnukset WODConnect -järjestelmään.
Lisätietoa On Rampista ja sen maksamisesta saat varaussivulta.