Tervetuloa uusi vuosi ja uudet kujeet

Uusien verkkosivujemme mukana avaamme myös CrossFit Lahden blogin, joka mahdollistaa treeniin ja hyvinvointiin liittyvien ajankohtaisten tekstien jakamisen ennenkaikkea meidän omalle asiakaskunnalle myös muille blogiin eksyneille ja aiheista kiinnostuneille.

Tavoitteenamme on julkaista 1-2 tekstiä kuukaudessa joiden aiheet pohjautuvat asiakkaidemme toiveisiin ja meidän ajankohtaiseksi näkemiin teemoihin. Tulemme käsittelemään mm. yksinkertaisia ravitsemuksen perusasioita, palautumista, mentaalivalmennuspuolen teemoja ja jakamaan vinkkejä siitä miten harjoittelua kannattaa rakentaa ja rytmittää. Tulemme blogin puolella avaamaan myös meidän boxin ohjelmoinnin perusteita ja yritämme välillä saada tehtyä erilaisia haastattelujakin.

Paljon puhumme näistä asioista toki boxillakin wodien lomassa, mutta koemme että on kiva saada näitä tärkeitä teemoja koottua yhteen paikkaan niin, että niihin on halutessaan helppoa palata myöhemmin. Oikein motivoivaa ja antoisaa uutta vuotta 2018! Tästä tulee mahtava vuosi.

blogi_kuva.jpg


Ladataan keskustelua