Laura Hämäläinen

Laura Hämäläinen


Fysioterapeutti (AMK)
CrossFit Level1 Trainer
Procedos 3D trainer
 

"Uskon siihen, että kun ensin rakennetaan vahva pohja voi saavuttaa mitä vain. Haluan rohkaista ihmisiä iloitsemaan pienistäkin kehitysaskelista ja löytämään hyvää huonoistakin päivistä. Olen positiivinen persoona joka rakastaa nähdä valmennettavien onnistumisia, aamukahvin tuoksua ja fiilistä joka tulee onnistuneesta tempauksesta."

Koulutustausta:
Fysioterapeutti (AMK), CrossFit Level 1, Procedos 3D -trainer. Parhaillaan opiskelen urheilufysioterapian täydennyskoulutusta josta valmistun keväällä 2019.

Lempiliikkeesi crossfitissä?
Wall ball heitto, tempaus kyykkyyn ja käsillä kävely

Kuvaile itseäsi valmentajana kahdella sanalla:
”Positiivinen haukankatse”

Hetki joka on painunut mieleesi valmentajana?
Muistan erityisen elävästi kun masters ikäluokkaan kuuluva asiakkaamme pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa käsilläseisontaan seinää vasten. Tilanteessa oli uskomatonta aitoa riemua ja se todistaa, että mitä vain voi oppia oli ikää mittarissa minkä verran tahansa.

Lempijäätelömakusi?
Kolmen Kaverin vadelma-valkosuklaajäätelö on maailman parasta!

Kumpi?
Burpee vai wall ball? No wall ball tietenkin!!
Juoksu vai soutu? Soutu
Tempaus vai rinnalleveto? Tempaus jos saa mennä kyykkyyn :D
Jäätelö vai suklaa?  JÄÄTELÖ, ah rakastan jäätelöä :D 

Terveiseni tulevalle treenaajalle:

Paljon tärkeämpää kuin fyysinen suoriutuminen treenistä on se miten asennoidut treeniin ja että pyrkisimme yhdessä aina ensin keskittymään päivän positiivisiin asioihin. Tärkeintä on, että tulet treeneihin vaikka ulkona sataisi ja olisi pimeää tai vaikka välillä pelottaisi tunnin sisältö. Me valmentajat olemme paikalla sitä varten, että jokainen kokee onnistumisen fiiliksiä - joka päivä!