CrossFit Lahti

CrossFit Lahti on muutakin kuin vain sali.


Mikä meille on tärkeää? 

Hyvä fiilis ja hyvät tyypit
Meidän tavoitteenamme on, että asiakkaamme tietäisivät toisensa nimeltä. Uskomme siihen, että lämminhenkinen ja kannustava ilmapiiri mahdollistaa onnistumisia kun ei tarvitse miettiä ”mitähän muut minusta ajattelevat?”. 

Tavoitteena arjen hyvinvointi
Treenifilosofiamme perustuu pitkälti siihen, että haluamme asiakkaidemme voivan hyvin tänään, ensi viikolla ja vielä kymmenien vuosien päästäkin. CrossFit treenien parissa paitsi fyysinen kunto kohoaa, opit myös mentaalista vahvuutta mikä auttaa selviämään elämän asettamista haasteista. 

Kyky tehdä tavallisia asioita erityisen hyvin 
Meille CrossFit Lahdessa on tärkeää vahvan pohjan rakentaminen eli tekniikoiden oppiminen ja kyky säilyttää hyvä tekniikka harjoituksen edetessä. Vasta tämän jälkeen lisätään vauhtia ja intensiteettiä.

Kaikentasoiset liikkujat ovat tervetulleita
Yleinen ennakkokäsitys lajista on usein, että pitää valmiiksi todella hyvässä kunnossa voidakseen aloittaa ja että kaikki treenit tehdään verenmaku suussa isoilla painoilla. Tämä käsitys on kuitenkin vihreellinen ja totuus on, että kenenkään ei tarvitse olla valmiiksi hyvässä kunnossa aloittaakseen. Tärkeintä on vain aloittaa.Jokainen CrossFit harjoitus voidaan sovittaa kullekin treenaajalle yksilöllisesti sopivaksi ja CrossFit sopiikin kaikille ikään, sukupuoleen tai lähtötasoon katsomatta. Valmentajat ovat  aina paikalla auttamassa jokaista tunnilla olijaa henkilökohtaisesti.

 

Mitä CrossFit on?

“CrossFit is a core strength and conditioning program that incorporates functional movements, workouts are constantly varied, and executed at a high intensity. CrossFit prepares each individual for the unknown and the unknowable, and develops your overall fitness in 10 General Physical Skills. "
- Greg Glassman, Founder and CEO, CrossFit Inc

CrossFit harjoittelu on vaihtelevaa ja monipuolista. Harjoittelun perustana on ihmiselle luontaiset, toiminnalliset liikkeet. Treeneissä yhdistellään tangolla tehtäviä liikkeitä kuten kyykkyjä ja painonnostoa, kehonpainoliikkeitä kuten punnerruksia ja leuanvetoja, voimistelua ja aerobista kuntoa kehittäviä harjoitteita kuten soutua ja juoksua. Teemme myös paljon treenejä pareittain ja joukkueissa - ihan vain siksi, että se on kivaa!