CrossFit Lahti

CrossFit Lahti on muutakin kuin vain sali.

Mikä meille on tärkeää?

Hyvä fiilis ja hyvät tyypit
Meidän tavoitteenamme on, että treenataan tosissaan mutta ei vakavissaan. Treeneissä pitää pystyä haastamaan itseään, mutta myös hauskaa pitää olla. Tavoitteenamme onkin että asiakkaamme tietäisivät toisensa nimeltä. Uskomme siihen, että lämminhenkinen ja kannustava ilmapiiri mahdollistaa onnistumisia kun ei tarvitse miettiä ”mitähän muut minusta ajattelevat?”.

Kaikentasoiset liikkujat ovat tervetulleita
Yleinen ennakkokäsitys lajista on usein, että pitää olla valmiiksi todella hyvässä kunnossa voidakseen aloittaa ja että kaikki treenit tehdään verenmaku suussa isoilla painoilla. Tämä käsitys on kuitenkin virheellinen ja totuus on, että kenenkään ei tarvitse olla valmiiksi hyvässä kunnossa aloittaakseen. Tärkeintä on vain aloittaa.

Jokainen CrossFit harjoitus voidaan sovittaa kullekin treenaajalle yksilöllisesti sopivaksi ja CrossFit sopiikin kaikille ikään, sukupuoleen tai lähtötasoon katsomatta. Valmentajat ovat aina paikalla auttamassa jokaista tunnilla olijaa henkilökohtaisesti.

Tavoitteena sinun elämäsi paras kunto
Treenifilosofiamme perustuu pitkälti siihen, että haluamme asiakkaidemme saavuttavan elämänsä parhaan kunnon. Meillä treenatessa sinusta tulee vahvempi, nopeampi, kestävämpi, taitavampi ja myös kehonhallintasi ja liikkuvuutesi paranee. CrossFit on harjoittelumuotona yksi tehokkaimmista ja lupaamme, että tulet hämmästymään nopeasta kehityksestä ja tuloksista!

CrossFit treenien parissa paitsi fyysinen kunto kohoaa, opit myös mentaalista vahvuutta mikä auttaa selviämään elämän asettamista haasteista.

Kyky tehdä tavallisia asioita erityisen hyvin
Meille CrossFit Lahdessa on tärkeää vahvan pohjan rakentaminen eli tekniikoiden oppiminen ja kyky säilyttää hyvä tekniikka harjoituksen edetessä. Vasta tämän jälkeen lisätään vauhtia ja intensiteettiä.

Mitä CrossFit on?

“CrossFit is a core strength and conditioning program that incorporates functional movements, workouts are constantly varied, and executed at a high intensity. CrossFit prepares each individual for the unknown and the unknowable, and develops your overall fitness in 10 General Physical Skills. ”
– Greg Glassman, Founder and CEO, CrossFit Inc

CrossFit harjoittelu on vaihtelevaa ja monipuolista. Harjoittelun perustana on ihmiselle luontaiset, toiminnalliset liikkeet. Treeneissä yhdistellään tangolla tehtäviä liikkeitä kuten kyykkyjä ja painonnostoa, kehonpainoliikkeitä kuten punnerruksia ja leuanvetoja, voimistelua ja aerobista kuntoa kehittäviä harjoitteita kuten soutua ja juoksua. Teemme myös paljon treenejä pareittain ja joukkueissa – ihan vain siksi, että se on kivaa!